Kegyelemkuckó
Az oldal, amely érted jött létre és miattad működik még mindig!
Kezdőoldal Ronyka könyvei Tanácsadás Vélemények Kapcsolat      

 

 

Rólam mondták:

Először is, köszönöm a segítséget!
Nagyon jó volt, hogy figyeltél arra amit mondtam és végighallgattál. Úgy éreztem, hogy "teljesen ott vagy" és figyelsz rám. Ez nagyon fontos szerintem, mert amúgy rengeteg beszélgetésben (akár családi, baráti vagy bármi egyéb) gyakran nem érzi az ember, hogy a beszélgetőpartnere tényleg figyel rá és fontos amit mond. Szóval ez nagyon pozitív volt, köszi! Ezenkívül nagyon nyitott voltál, azt éreztem, hogy valóban érdekelnek a reakcióim a válaszaim. És, hogy lehetek nyílt és őszinte, mert Te is az vagy. Nem éreztem, hogy előre legyártott, megtanult sablonok alapján kérdeztél, válaszoltál, hanem, hogy arra építkeztél, ami az én személyes szituációm. Nyilván volt egy "menetrendje, váza" a beszélgetésnek, de nem volt sem erőltetett sem előre meghatározott. Köszönöm, nekem nagyon hasznos volt már a tegnapi első alkalom is!

Éva

Nagyon jó volt, biztonságban éreztem magam, annak ellenére, hogy számomra kínos és szomorú témákat is érintetünk, de ebben a barátságos, őszinte, figyelmes légkörben bátran mertem beszélni róla, mert az előre lépéshez szükség volt ezeknek a feltárása.
Az is nagyon tetszett, hogy komplexen volt kezelve a múltam, jelenem és jövőm, hogy ezáltal megértsem mi miért történik.
Nem volt megakadás a beszélgetésben és kínos hallgatás.
Veruska nagyon jó kérdéseket tettél fel, amelyeken még most is gondolkozom. Van, amire még mindig keresem a válaszokat magamban, de amikor tisztázódik bennem, tudom, hogy segít az előre jutásban. Köszönöm szépen.

Zsuzsanna

 
  ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat