Kegyelemkuckó

Az oldal, amely érted jött létre, és miattad működik még mindig.

Kegyelemkuckó - Az oldal, amely érted jött létre, és miattad működik még mindig.

Tetszik az oldal? Oszd meg a Facebook-on!Share on Facebook
Facebook
3

Cikkek és videók

 

2018.01.01.

Brutális őszinteséggel az új évre

Brutális őszinteségre van szükség. De neked kell döntened! Maradhatsz áldozat, de dönthetsz úgy, hogy cselekszel. Tovább olvasáshoz kattints a linkre!

 

2017.12.15.

Már megint elcseszted?

Elindulunk egy úton, útközben hozunk egy rossz döntést, ami eltérít és más íze lesz az életnek. Ez az íz nem tetszik, mert nem finom. Tovább olvasáshoz kattints a linkre!

 

2017.08.10.

Egy meglepő tény lelki sebeinkről

Sokszor azért nem beszélünk ezekről a dolgokról, mert szégyelljük. De tényleg annyira szégyenletes dolgok ezek? Nézzük most meg ezt a problémakört egy kicsit más oldalról! Tovább olvasáshoz kattints a linkre!

 

2017.07.17.

7 kihagyhatatlan lépés az áttöréshez

Amikor ezt megértettem, kaptam egy teljes képet arról, hogyan is érhetünk el áttörést. Tovább olvasáshoz kattints a linkre!

 

2017.05.26.

Egy döbbenetes igazság a szenvedésről

Érezted már te is úgy, hogy szenvedsz? Ilyenkor gyakran felteszed a kérdést: Miért hagyja az Úr, hogy szenvedj? De vajon tényleg hagyja? Tényleg nem hoz ki belőle? Tovább olvasáshoz kattints a linkre!

 

2017.05.26.

Válasz: Elbuktam, vagy mégsem?

Vallomás, Válasz az olvasói levelekre. Most akkor elbuktam, vagy mégsem? Feladtam, vagy mégsem? A videó megnézéséhez kattints ide!

 

2017.04.29.

3 dolog, amit tudnod kell…!

Miért van az, hogy Isten népe, holott hallja a kegyelem üzenetét, mégis küszködik és hiányban él? Miért nem működik a kegyelem a hívők életében? Miért van az, hogy már úgy érzed, hogy érted a kegyelmet, mégsem változik semmi?…, stb. Ezekre keressük most a választ. Tovább olvasáshoz kattints ide!

 

2017.04.22.

Hezitálás

Gyakran hezitálunk szolgálattal kapcsolatba, várjuk, hogy nyíljanak ki az ajtók, hogy megtörténjen a nagy áttörés, de nem történik semmi. Hogyan is történhetne, hiszen egy bibliai kulcs alapelv, amelyet figyelmen kívül hagyunk. De akkor mi a megoldás? Tovább olvasáshoz kattints ide!

Tetszik az oldal? Oszd meg a Facebook-on!Share on Facebook
Facebook
3