Kegyelemkuckó    

Megrekedtség, tanácstalanság, senki nem segít?

Titkok, amelyek áldást hoznak, brutális őszinteséggel!

 

Érezted már elveszettnek magadat? Megtörtént már veled is, hogy összezavarodtál? Gondoltál már arra, hogy Isten nem törődik veled? Kérdezted már Istentől, hogy miért történik mindez? Szeretnél jobb életet élni? Jó lenne, ha erősödne a hited?

Ha a fenti kérdések legalább egyikére igennel válaszoltál, akkor érdemes tovább olvasnod!

Gondolkodtál már azon, hogy miért mész keresztül dolgokon? Megkérdezted már te is, hogy hol van Isten ilyenkor, miért nem cselekszik? Miért késlekedik? Miért hagyja, hogy szenvedj?

Amikor nehéz élethelyzetben vagyunk, nagyon könnyen emlékeztetnek arra, hogy Isten soha nem hagy el, hiszen, ezt mondja az Ige. Igen valóban, de elméletben nagyon könnyű ezt kimondani. Mi van a próbák ideje alatt? Mi van akkor, amikor egy tanulási folyamaton mész keresztül? A gyakorlat nagyon más. Amikor ott vagy a nehézségben, amikor nem látod a kiutat, amikor fáj a lelked. Vajon, az adott pillanatban tudsz-e Isten ígéreteire támaszkodni? Mert más elméletben tudni valamit és más megtapasztalni.

Szeretnél te is tisztábban látni? Szeretnéd előbb megtanulni, amit meg kell tanulnod? Mit szólnál hozzá, ha lenne valaki, akihez a kérdéseiddel, kételyeiddel fordulhatnál? Milyen érzés lenne, ha valaki támogatna, bátorítana és reményt adna? Most itt a lehetőség! Kérd te is a motiváló üzeneteket! Ha most kéred, akkor nemcsak bátorítást kapsz, de megfogom a kezedet és együtt megyük tovább az úton. A döntés a tiéd!

 

Kérd most te is az inspiráló üzeneteket és én kézenfogva segítek neked megerősíteni a hitedet!

 

 

 

 

 

Add meg a keresztnevedet, email címedet,
pipáld ki a két négyzetet és kattints a küldés gombra!

(Az adataidat bizalmasan kezelem, külső fél számára nem szolgáltatom ki. Ha nem szeretnél többet emailt kapni tőlem, bármikor leiratkozhatsz.

Figyelem: Lehet, hogy a spambe fog érkezni az email, kérlek, hogy ellenőrizd a spameket is!)

Keresztnév:
*
Email:
*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
 

 
  ÁSZF Adatvédelmi nyilatkozat